Èxit de la primera Mostra de Vins Catalans de Sorli Emocions

Aquest espai comercial de Vilassar de Dalt acull més de 500 persones per conèixer els vins de 17 cellers d'arreu de Catalunya

Sorli Emocions amb la Mostra en ple funcionament
Sorli Emocions amb la Mostra en ple funcionament | Òscar Pallarès

Aquest cap de setmana Sorli Emocions ha acollit la primera edició de la Mostra de Vins Catalans. Des del divendres a la tarda i al llarg de tot el dissabte, aquest espai va ser l'escenari d'una fira de vins que va combinar la gastronomia de Sorli Emocions amb els vins de 17 cellers de tot el territori català (amb representació de gairebé totes les DO del país). Arnau Marco, sommelier de Sorli Emocions i coordinador de la Mostra, afirma estar satisfet: "En fem una valoració molt positiva. Es tractava d'una primera prova per veure com reaccionava el públic de l'entorn, i no podem estar més contents. Els tallers es van omplir tots i tant cellers com públic ens van felicitar per l'organització i ens van fer saber que havien estat a gust. Estem orgullosos d'haver pogut fer un esdeveniment com aquest"

Tres productors de la DO Alella van ser presents a la Mostra. Alella Vinícola (Xavier Garcia va dirigir un dels tastos de dissabte a l'aula de tast), Testuan i Mario Rovira. 

 

 

Xavier Garcia (Alella Vinícola) durant el tast de noves anyades que va dirigir dissabte a la tarda