L'equip de Papers de vi oferirà un tast de vins DO Alella al Vinseum

El tast està inclòs dins el programa Biblioteques amb DO

L'equip de Papers de vi oferirà un tast de vins DO Alella al Vinseum
L'equip de Papers de vi oferirà un tast de vins DO Alella al Vinseum

Demà dimecres a les 20.30h al Museu de les Cultures del Vi, Vinseum (Vilafranca del Penedès) acollirà un tast especial dirigit per l'equip de Papers de vi. Hi intervindran els periodistes Montse Serra i Òscar Pallarès i la sommelier Marga Giménez. El fil conductor del tast són cinc moments de la història patrimonial vinícola de la DO Alella. Parlarem i tastarem: 

1. Romanització: El vi laietà, origen del vi DO Alella; els forns de la Fornaca de Vilassar de Dalt.
Tast: Una pansa blanca especial de Raventós d’Alella.

2. El gòtic medieval: monestir de Sant Jeroni de la Murtra a Badalona.
Tast: Claret, de Papers de Vi, elaborat per Oriol Artigas.

3. La represa: Can Magarola, què menjaven i què bevien en una masia catalana al segle XVIII.
Tast: Bouquet d’A Blanc (Bouquet d'Alella)

4. Modernisme: la cooperativa Alella Vinícola.
Tast: Vallmora (Alella Vinícola)

5. La revolució natural: DO Alella ara. Arquitectura reversible.
Tast: AA Merla (Celler de les Aus)

Qui vulgui assistir-hi, cal que compri la seva entrada a fent clic aquí.