Què es menjava i es bevia en una masia catalana al segle XVIII

Divendres de la setmana vinent, la masia Can Magarola (Alella) acollirà un esdeveniment cultural de primer ordre que combinarà cultura, història, gastronomia i vi

Què es menjava i es bevia en una masia catalana al segle XVIII
Què es menjava i es bevia en una masia catalana al segle XVIII

22 de març, a les 18.30, a l’antiga cuina de Can Magarola (Alella)
Tast narrat: Què es menjava i es bevia a la masia de Can Magarola al segle XVIII? El conreu de la vinya i l’horta és un paisatge heretat, avui sinònim de qualitat de vida. 
Un document d'arxiu ens ajudarà a viatjar en el temps fins al 1723. Visitarem la masia Can Magarola a través d'un inventari detallat de béns. Què s'hi podia trobar que tingués relació amb la cuina i els conreus? Tot l’entorn de Can Magarola eren vinyes fins als anys seixanta del segle XX. Avui, els pins, les alzines i els xalets substitueixen la vinya. Però el conreu de la vinya ha perviscut i avui ens aporta singularitat, caràcter i qualitat de vida en aquest territori al costat de la metròpolis.
Com en les anteriors edicions del Tast Narrat, un relat vinculat amb la vinya i el vi del nostre territori es marida amb diferents vins de la DO Alella i amb uns tastets gastronòmics.
Amb la historiadora Cristina Armengol, la periodista Montserrat Serra i els tastets a càrrec de la cuinera Marta Bofill.
Preu: 10 €. Inscripció prèvia a la biblioteca Ferrer i Guàrdia. Places limitades.