Ja és a la venda la nova edició de la Guia del Vermut

Ester Bachs, col·laboradora de Papers de vi, n'és l'autora

Ja és a la venda la nova edició de la Guia del Vermut
Ja és a la venda la nova edició de la Guia del Vermut

Un parell d'anys després del llançament de la primera, acaba de sortir a la venda la segona edició de la Guia del Vermut, de la periodista i sommelier Ester Bachs. Editada per Planeta i prologada per Carme Ruscalleda, la nova versió de la Guia recull i explica més de cent vermuts que s'elaboren arreu de l'estat. Incorpora, a més, una història d'aquesta beguda, un munt d'informació sobre la seva elaboració, propostes de còctels i plats cuinats amb vermut, una recepta per fer-ne a casa i un llistat de vermuteries. 

S'hi poden trobar, com no podia ser d'una altra manera, els diferents vermuts elaborats dins el territori DO Alella: Cisa (El Masnou), Chappo (Alella), Barbarosso (Alella) i Perucchi (Badalona). 

Si us agrada o us interessa la beguda de moda, és un llibre imprescindible a casa vostra!