Torna el Santa Coloma deGusta

Durant tot el mes de maig, la ciutat permetrà gaudir d'una extraordinària oferta gastronòmica i un bon nombre d'activitats vinícoles

Torna el Santa Coloma deGusta
Torna el Santa Coloma deGusta

Santa Coloma de Gramenet ofereix una àmplia oferta gastronòmica, de qualitat i amb molta varietat. Disposa també d’una singularitat d’establiments dedicats a la restauració, que són punt de trobada habitual de molts colomencs i de persones de fora de la ciutat. Hi ha restaurants amb prestigi reconegut, bars i restaurants que ofereixen les millors tapes de la comarca, i establiments on la multiculturalitat és un tret en valor distintiu destacat.

Amb aquests antecedents, l'Ajuntament de Santa Coloma torna a posar a l'abast un tast de tot plegat amb el Santa Coloma deGusta, tot un mes gastronòmic en el qual, a més dels menús i les tapes especials dels 37 bars i restaurants participants, s'organitzen diverses activitats en paral·lel com els maridatges, les classes magistrals de cuina, els tallers de dolços i salats, i el curs d’iniciació al tast de vins, entre altres propostes. La novetat d’enguany és el Sweet deGusta, especialment dedicat als amants de les postres.

Vegeu l'oferta gastronòmica, els menús i els tallers proposats revisant l'atractiu programa del PDF adjunt.