Testuan s'incorpora a la Ruta del Vi DO Alella

L'equip cabrilenc aposta per l'enoturisme i per rebre visites a les seves vinyes

Quim Colomer, de Testuan, extreu vi d'una barrica a Alella Vinícola per tastar-lo
Quim Colomer, de Testuan, extreu vi d'una barrica a Alella Vinícola per tastar-lo | Cedida

Testuan és un projecte ben conegut pels lectors de Papers de vi. És la història de set amics de Cabrils que estimen el vi i que van començar a fer-ne per a ells... i que han aconseguit fer-se un lloc en el panorama del vi català. Des d'aquesta setmana, han passat a formar part de la Ruta del Vi DO Alella. Quim Colomer, un d'aquests set amics, explica que "la raó d’estar a la Ruta, per nosaltres, és ben senzilla: entre tots hem de fer més gran la DO més petita del país que, per proximitat i excel·lència, ha de ser la DO de BCN. Té tot el sentit formar part de la ruta quan tenim vinyes dins de municipis que formen part de la DO, el vi està qualificat i porta el segell de la DO Alella, vinifiquem en el celler més antic i emblemàtic de la DO Alella (Alella Vinícola)"

Colomer aprofita la conversa amb Papers de vi per agrair la relació amb Alella Vinícola. "agraïm molt la possibilitat que ens van donar en Xavi i Samuel de treballar a casa seva" i afegeix que "allà on participa Celler Testuan sempre fa prevaldre el nom de la DO Alella. Per a mi, els vins es coneixen arreu, primer, pel territori i després pel celler"