El rosat de Roura, ara, amb garnatxa negra

Acaba de sortir al mercat i ara, a més de Merlot, porta un 30% de garnatxa

El rosat de Roura, ara, amb garnatxa negra
El rosat de Roura, ara, amb garnatxa negra

El rosat és un dels vins més emblemàtics del celler Roura. Des que va sortir al mercat que sempre ha estat 100% merlot, d'un color intens i amb un cos que, a cegues, podia fer pensar que es tractava d'un vi negre jove, agradable i afruitat. Des de fa uns dies que es pot trobar a les botigues el nou Roura Rosat que, ara, és un cupatge d'un 70% de merlot i un 30% de garnatxa negra. Així ho explica Nicolás García, responsable del celler amb seu a la vall de Rials (Alella): "Cal anar-se adaptant als gustos del mercat; avui el client demana que els rosats tinguin una mica menys de color i intenstitat. Pensem que aquesta nova versió del rosat s'ajusta a l'evolució del mercat".