La Morera, teca espectacular i un munt de referències de vi. Entre ells, el Claret

El nou vi de Papers de vi ja es pot trobar a Mataró

En Juanito i en Sergio fan el ximple amb ampolles de Claret en companyia del sommelier Carlos Puñet i el nostre redactor en cap, Òscar Pallarès
En Juanito i en Sergio fan el ximple amb ampolles de Claret en companyia del sommelier Carlos Puñet i el nostre redactor en cap, Òscar Pallarès | Papers de vi

En Juan i en Sergio Quintana regenten el bar restaurant La Morera, a Mataró. Un lloc de peregrinatge per als amants de la bona teca i el bon vi de tota la comarca. Segurament, la seva carta de vins és la més espectacular de la zona per a un establiment de les seves característiques. I és que aquests germans, que serveixen amb enorme professionalitat els plats que la seva mare cuina amb excel·lència a la cuina de La Morera, són uns enamorats del vi. És per això que mai no dubten a donar suport al projecte de Papers de vi i sempre compten amb els nostres vins. Ja podeu anar-hi i tastar el Claret!