L'Escola d'Enoturisme de Catalunya i el Consorci DO Alella programen el curs 'sumilleria i maridatge avançat'

El curs és gratuït i el formador que el durà a terme és el sommelier Joan Lluís Gómez

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya i el Consorci DO Alella programen el curs 'sumilleria i maridatge avançat'
L'Escola d'Enoturisme de Catalunya i el Consorci DO Alella programen el curs 'sumilleria i maridatge avançat'

Després de l'exitosa experiència de l'any passat, l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i el Consorci d'Enoturisme del Territori DO Alella han programat un nou curs formatiu per a professionals del sector del vi amb el títol "Sumilleria i maridatge avançat". En aquest curs s'abordaran de nou els maridatges a partir d'aprofundir-hi amb vins biodinàmics, naturals, ecològics i reconeixent les diferències entres els diferents caves i escumosos existents. Un curs que servirà a restaurants, cellers, enoteques i allotjaments amb propostes gastronòmiques, a donar un pas més cap a la seva proposta de maridatges a partir d'uns vins que simbolitzen una filosofia i un estil de vida.

Dirigirà les sessions Joan Lluís Gómez, col·laborador habitual de Papers de vi i sommelier, fins que va tancar les seves portes, del restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda. Gómez ha reorientat el seu futur professional cap a la formació a partir de l'àmplia experiència recollida durant tants anys en aquest restaurant de reconegut prestigi. 

El curs tindrà lloc el 8, 17, 22 i 29 maig i el 5 juny de 9h a 13h (un total de 20 hores) a Can Lleonart (Alella). 

Més informació i inscripcions fent clic aquí.