La cuina de Iolanda Bustos i Fabián Martín obrirà el Maridatge dels Sentits, a Teià

La cuina de Iolanda Bustos i Fabián Martín obrirà el Maridatge dels Sentits, a Teià
La cuina de Iolanda Bustos i Fabián Martín obrirà el Maridatge dels Sentits, a Teià

El proper 30 d’abril arrencarà la tercera edició del Maridatge dels Sentits, el festival del perfum, la flor i la gastronomia de Teià. I ho farà amb una experiència culinària de primer ordre: un sopar a quatre mans ideat especialment per a l’ocasió per la xef biodinàmica del restaurant La Calèndula, Iolanda Bustos, i pel campió del món de pizzes Fabián Martín. Vinguts expressament de Regencós, a l’Alt Empordà, i de Puigcerdà, a la Cerdanya, oferiran un menú exclusiu a la terrassa de la masia de Ca l’Antiga maridat amb vins de la DO Alella. La proposta consta dels següents plats: 

Entrant: Tàrtar de tomàquet, acompanyat per un Marfil Clàssic 2019, d’Alella Vinícola.
Primer plat: Carpaccio de sípia amb pebre bermell, pèsols del Maresme i herbes i flors silvestres, acompanyat d’un AA Cau d’en Genís 2018, d’Alta Alella Mirgin.
Segon plat: Coquelet de bresse amb festucs i orellanes sobre un jaç d’arròs amb gessamí, acompanyat d’un Foranell Garnatxa Blanca 2014 del celler Quim Batlle.
Postres: Tiramisú de mango, acompanyat d’un Titiana Pansa Blanca de Raventós d’Alella.
I, per acabar, una infusió de flors blanques i herbes aromàtiques, i coca de vidre del Forn de Llenya Mateu.

Més informació fent clic aquí.