Ruta del vi DO Alella: els forns romans de la Fornaca, Testuan i Celler Castañé

Us presentem una nova edició d'aquesta secció de la revista

La vinya de Testuan, a Cabrils, té vistes privilegiades sobre el mar
La vinya de Testuan, a Cabrils, té vistes privilegiades sobre el mar | Òscar Pallarès

Ja fa mesos que, a cada número de la revista, publiquem un reportatge de Martí Crespo per presentar-vos els membres de la Ruta del Vi DO Alella. Crespo i Òscar Pallarès, que és qui fa les fotos, fan de turistes per a nosaltres; visiten els membres de la ruta i la revista publica la seva experiència en forma de reportatge. El número 48 de la revista ens presenta, de la mà de Paula Lloret, els forns romans de la Fornaca, a Vilassar de Dalt. Amb en Quim i en Kike, de la colla de Testuan, coneixem aquest projecte vinícola nascut de l'amistat a Cabrils. I tanca el reportatge el Celler Castañé, la vinateria de referència d'Argentona, regentada amb criteri i bon gust per la Montse i en Jordi. 

Vegeu l'article descarregant el PDF adjunt.