Bouquet d'Alella programa un nou esmorzar de forquilla aquest diumenge

Vinya, vi i les creacions del restaurant El Nou Antigó (Teià) asseguren una jornada fantàstica

Bouquet d'Alella programa un nou esmorzar de forquilla aquest diumenge
Bouquet d'Alella programa un nou esmorzar de forquilla aquest diumenge

Tornen els esmorzars de forquilla a Bouquet d’Alella. El celler alellenc proposa per a aquest diumenge 12 de maig una manera diferent i familiar d’aproximar-se a la cultura del vi. Passejar entre vinyes, viure de ben a prop la seva floració i descobrirx la tècnica de poda en verd i de despampolar. Per, tot seguit, gaudir d’un bon esmorzar de forquilla de la mà del restaurant El Nou Antigó. Productes de proximitat i gastronomia arrelada a l’entorn, ideal per a maridar amb els millors vins del celler.

El menú:

Xarrup de remolatxa amb iogurt eco de Llívia i bastons de cogombre
Coca d’hortalisses de primavera amb olives mortes d’Aragó
Mató fet a casa amb albergínia escalivada i fruits secs
Embotits de Balaguer amb pa de farines antigues amb tomàquet
“PokeBowl” de tonyina bluefin macerada amb cítrics, quinoa i búrgul
Maduixes de Sant Pol amb escuma de crema catalana
Trena de Teià amb xocolata del 72%

Més informació i reserves fent clic aquí.