Demà dimarts, presentació en societat de "La Vinya Vella"

El nou i més especial vi d'Alella Vinícola

La Vinya Vella
La Vinya Vella

En els darrers anys us n'hem parlat en més d'un article a l'edició en paper de la revista. A la DO Alella hi ha diverses vinyes d'una varietat negra autòctona i única (sí, única!!) d'aquest territori que, fins no fa gaire anys, pensàvem que era garnatxa negra. El primer d'adonar-se que no ho era va ser Samuel Garcia, viticultor i copropietari d'Alella Vinícola. Després, la ciència i la tecnologia van demostrar que tenia raó. 

Alella Vinícola ha desenvolupat molta recerca i ha dut a terme multitud de proves de vinificació, en els darrers anys. I demà, per fi, farà la presentació en societat del primer vi que veu la llum elaborat amb aquesta varietat. Es diu La Vinya Vella i està eslaborat amb raïm de "la varietat que encara no té nom", com resa l'etiqueta, procedent de "La vinya d'en Prudenci", a la vall de Rials (Alella). I es podrà tastar amb motiu de la presentació del llibre dedicat a l'enòleg d'Alella Vinícola, Xavier Garcia, que es farà a les 19h a la llibreria Altaïr a càrrec de la seva autora, Ruth Troyano, que també presentarà el llibre dedicat a Maria Sangenís. L'acte, a més, comptarà amb la participació del sommelier Ferran Centelles.

Vegeu la imatge adjunta per a més informació. 

 

Demà dimarts, presentació en societat de "La Vinya Vella"