La Cooperativa de Gandesa celebra el seu 100è aniversari amb periodistes vinícoles

Papers de vi va tenir l'oportunitat de participar de la trobada amb professionals del sector per conèixer la història d'aquest celler

Un moment del tast
Un moment del tast | Òscar Pallarès

La Cooperativa de Gandesa i el seu espectacular edifici modernista, obra de Cèsar Martinell, van acollir dilluns un dels actes programats per celebrar el centenari de l'entitat. Es va tractar d'una trobada amb periodistes del sector vinícola per conèixer la història del celler i visitar l'exposició que s'ha organitzat per commemorar l'efemèride. Els assistents, a més, van poder gaudir d'un tast únic de vins amb a la vora de 30 anys, que no van ser pensats per envellir i que van demostrar mantenir un nervi absolutament inesperat. El tast, que es va desenvolupar entre premses antigues a l'interior del celler, el van dirigir l'enòleg de la casa, Toni Coca, i el sommelier Arnau Marco. En acabat, la comitiva va poder gaudir d'un dinar de germanor basat en plats de la cuina tradicional de la Terra Alta al restaurant Oniria.