Neix Allotjaments amb DO per divulgar la cultura del vi des dels establiments turístics

L’associació està integrada per allotjaments de les 12 denominacions d’origen catalanes

Neix Allotjaments amb DO per divulgar la cultura del vi des dels establiments turístics
Neix Allotjaments amb DO per divulgar la cultura del vi des dels establiments turístics

Després de dos anys de treballs per a la definició del projecte, dimarts va néixer Allotjaments amb DO, una iniciativa que s’ha concretat en una associació sense ànim de lucre amb la voluntat de promoure i divulgar la cultura del vi des de diferents establiments turístics que ofereixen estades de qualitat a les dotze regions vitivinícoles de Catalunya.

Amb una clara voluntat integradora, Allotjaments amb DO és un projecte transversal i vertebrador, impulsat per establiments turístics molt diversos — hotels, masies de turisme rural, cellers amb allotjament, bed & breakfast— que volen aportar valor afegit i distinció a la seva marca amb una oferta de productes de qualitat vinculats al món del vi.

Amb una especial sensibilitat per la gastronomia i el vi de cada regió, els integrants d’Allotjaments amb DO reben els seus clients amb una copa de benvinguda i els ofereixen una visita a un celler o una activitat enoturística genuïna de la zona. L’objectiu és que l’estada sigui una autèntica experiència amb Denominació d’Origen.

Tota la informació sobre Allotjaments amb DO, els seus integrants i els cellers col·laboradors, la trobareu a www.allotjamentsambdo.com, amb una interessant agenda d’activitats relacionades amb el món del vi, informació sobre les destinacions i els establiments, i una àmplia oferta d’activitats enoturístiques en diferents regions vivitinícoles del país.

El representant de la DO Alella dins l'entitat és l'hotel Sorli Emocions. D'aquest establiment, l'associació en diu que "Ubicat a Vilassar de Dalt, entre el mar i la muntanya, en ple cor del Maresme (DO Alella), aquest hotel disposa d’un complet centre de salut amb una cuina honesta, acurada i, sobretot, preparada amb afecte. Envoltat de cellers plens d’història i tradició, i petites vinyes orientades al mar o en plena Serralada del litoral, aquest hotel està ubicat dins la ruta enoturística de la DO Alella, la denominació d’origen més petita de Catalunya i una de les més antigues de la península Ibèrica."