Presenten a Badalona les jornades gastronòmiques 'De forquilla en forquilla'

Restaurants de l'associació Forquilla Badalona proposen menús acompanyats de vins de Raventós d'Alella

Rebeca Ruiz durant la presentació de l'acte
Rebeca Ruiz durant la presentació de l'acte | Òscar Pallarès

Aquest matí ha tingut lloc al restaurant Sotavent, a Badalona, la presentació de la primera edició de les jornades De forquilla en forquilla, organitzades per l'associació de restauradors Forquilla Badalona amb la col·laboració de Gleva Estates. Un total de 26 restaurants proposen, entre el 3 i el 30 de juny, diferents menús acompanyats sempre de vins de Raventós d'Alella (i, en alguns casos, d'altres cellers de Gleva Estates). 

A l'acte de presentació hi ha intervingut Édgar S. Tejada, president de Forquilla Badalona, que ha reivindicat el paper de la restauració badalonina en la promoció enoturística de la ciutat. Després ha pres la paraula Serafí Martínez, de Raventós d'Alella, que ha agraït la confiança dipositada pels restaurants badalonins en els vins de Gleva Estates. Finalment, Rebeca Ruiz, secretària del Consell Regulador de la DO Alella ha pres la paraula per augurar un futur d'estreta col·laboració entre els cellers de la DO i la restauració badalonina.