S'acaba, amb gran èxit, el curs de Sumilleria i maridatge avançat que s'ha celebrat a Alella

L'ex sommelier del restaurant Sant Pau, Joan Lluís Gómez, ha estat el professor d'aquest curs

Foto de família d'alumnes i mestre, després de la darrera classe
Foto de família d'alumnes i mestre, després de la darrera classe | Òscar Pallarès

Ahir va tenir lloc la darrera de les 5 classes de què ha constat aquest curs programat a Alella per l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i el Consorci d'Enoturisme del Territori DO Alella. Un nou curs formatiu per a professionals del sector del vi amb el títol "Sumilleria i maridatge avançat" on s'han abordat els maridatges a partir d'aprofundir-hi amb vins biodinàmics, naturals, ecològics i reconeixent les diferències entres els diferents caves i escumosos existents. Un curs que ha servit a restaurants, cellers, enoteques i allotjaments amb propostes gastronòmiques, a donar un pas més cap a la seva proposta de maridatges a partir d'uns vins que simbolitzen una filosofia i un estil de vida. Ha dirigit les sessions Joan Lluís Gómez, col·laborador habitual de Papers de vi i sommelier, que ha reorientat el seu futur professional cap a la formació a partir de l'àmplia experiència recollida durant tants anys en aquest restaurant de reconegut prestigi.