Can Roda es queda les marques del celler Altrabanda

Els nous vins sortiran de Can Roda sota la marca Serralada de Marina

Can Roda es queda les marques del celler Altrabanda
Can Roda es queda les marques del celler Altrabanda

Després que el de Martorelles hagi tancat les portes, Can Roda ha arribat a un acord amb el celler de Joan Plans i han esdevingut els nous propietaris de les marques i productes d’Altrabanda. Així, Can Roda compta ara amb una nova gamma de sis vins, elaborats tots amb pansa blanca, que es venen, amb la mateixa imatge que abans, sota la marca Serralada de Marina: Pansa Blanca (jove), Santa Maria (criat en barrica), El Pas de les Bruixes (macerat amb les pells), 100% (escumós), Iaia Rosa (dolç) i Castellruf (vi dolç de taronja).

Pepi Milà explica que “hem mantingut la imatge i els noms tal com ho tenien en Joan i la Roser perquè els seus vins tenien ja un mercat força definit i una clientela estable que els compra i els valora. Per exemple, el distribuïdor que porta els nostres vins, només porta els que surten amb el nom de Can Roda. Treballem les dues marques, les dues gammes, per separat”.

Casualment, Enric Gil, enòleg i copropietari de Can Roda, va ser el primer enòleg d’Altrabanda. “L’Enric coneixia bé aquests vins; la majoria els va crear ell. Ara els torna a elaborar a Can Roda i ha fet petits canvis en alguns d’ells, amb l’objectiu de mirar d’ajustar-los a la demanda del públic i oferir un producte de la màxima qualitat”.