Bouquet d'Alella fa pública l'oferta gastronòmica del Festival Bouquet

El 13 de juliol, i emmarcat dins del Festival d'Estiu d'Alella, concert de Halldor Mar i activitat infantil

Bouquet d'Alella fa pública l'oferta gastronòmica del Festival Bouquet
Bouquet d'Alella fa pública l'oferta gastronòmica del Festival Bouquet

Un any més, el Festival Bouquet d’Alella referma la seva aposta pel producte local i autòcton, així com el compromís amb la qualitat, la tradició, la proximitat i la innovació. Juntament amb el restaurant El nouAntigo, posaran a la disposició dels assistents una oferta gastronòmica d’arrel tradicional, amb vocació contemporània i íntimament arrelada a l’entorn. Receptes elaborades sense pressa i amb tota la passió del món. A partir de les 17h, berenar per als menuts. I a partir de les 20h, a més de conèixer els vins de la casa, abans i després de l’espectacle es podrà sopar (vegeu imatge adjunta) sota els estels i amb les vinyes com a marc de fons.

 

Dissabte 13 de juliol, a les 16h / 17.15h / 18.30h, al celler Bouquet d'Alella

Activitat infantil, a partir de 4 anys

Com vols que sigui la teva ciutat? A través de la performance lúdica, participativa i sostenible de La città infinita, les nenes, els nens i les seves famílies col·laboren junts per aconseguir una nova idea de ciutat. La città infinita és un joc constructiu amb materials industrials reciclats, principalment fusta. Així, l'activitat esdevé un espai que afavoreix el treball en grup i la participació d'infants i adults partint d'una mirada creativa cap a un concepte de ciutat sostenible.

Activitat familiar. Durada: 60 minuts.

Preu: 8€ Compra d'entrades online aquí

 

Dissabte 13 de juliol, a les 22h, al Celler Bouquet d'Alella

Tot i tenir sang islandesa, Halldor Mar ha demostrat estar molt arrelat a la cultura catalana. Al seu primer àlbum, Winds, va reformular en anglès temes de "la nova cançó", reinterpretant clàssics de Joan Manel Serrat, Jaume Sisa o Raimon. El darrer treball, Records, recull moments i records d'infància, experiències traumàtiques i vivències personals i, a la vegada, universals. Són 9 cançons originals —3 en anglès i 6 en català— i 2 versions, de Llach i Sisa. L’any 2018 es va fer famòs gràcies al programa de TV3 Katalonski, on el músic viatja arreu del món per trobar-se amb gent que no és catalana però que ha après català. 

Preu: 18 €  Compra d'entrades online aquí

Bouquet d'Alella fa pública l'oferta gastronòmica del Festival Bouquet