La música de L'últim indi, gastronomia espectacular i els vins d'Alta Alella, dijous al Celler de les Aus

No et perdis la nova proposta musical de l'ex Amics de les Arts, Eduard Costa

La música de L'últim indi, gastronomia espectacular i els vins d'Alta Alella, dijous al Celler de les Aus
La música de L'últim indi, gastronomia espectacular i els vins d'Alta Alella, dijous al Celler de les Aus

Eduard Costa, ex membre dels Amics de les Arts, presentarà el seu nou projecte L'últim indi aquest dijous al Celler de les Aus, dins del programa del Festival d'Estiu. A la festa propera i intimista que portarà Costa fins Alella (vegeu el vídeo de l'estrena del projecte al Teatre Municipal de Girona fent clic aquí), s'hi suma una oferta gastronòmica d'aquelles que no es poden deixar passar. A partir de les 20h (el concert tindrà lloc a les 22h) es podrà gaudir dels vins del celler i de les propostes de dos food trucks:

Marc & Co:

. Burger Celler de les Aus: burger, ceba confitada al vi negre, formatge cheddar, bacó fumat

. Burger Vegana – un coupage de llegums i sense gluten

. Butifrankfurt – frankfurt a la catalana, amb botifarra de vedella eco

. Paperina d’autèntica patata fregida – patates de fira amb salses a triar

(Entrepans sense gluten disponibles. Carns ecològiques de ramaders Can Marbres)

Molla Fina

. Hamburguesa amb brioix esponjós – vedella eco, formatge, maionesa de soja, ceba a les 8 hortes, tomàquet en oli, rúcula

. Mister Cubano – baguette de mantega planxada, mostassa antiga amb mel, pernil dolç, formatge gouda, llom “mojo” en oli, cogombret agredolç 

. Bikini Ibèric XXL – pa de motlle artesà extra gran, pernil ibèric de glà, mozzarel·la de bufala, trufa,