Can Roda s'incorpora com escenari del Festival d'Estiu d'Alella

Música amb Sandra Bautista, activitat infantil amb Santi Carcasona, els vins del celler i una fantàstica proposta gastronòmica

Can Roda s'incorpora com escenari del Festival d'Estiu d'Alella
Can Roda s'incorpora com escenari del Festival d'Estiu d'Alella

Can Roda entra amb força al Festival d'Estiu d'Alella per primera. El 12 de juliol presenta una doble proposta en forma d'activitat infantil per la tarda i concert de Sandra Bautista al vespre, acompanyat dels vins de la casa i una interessant proposta gastronòmica. 

A les 19h i amb un preu de 8€ per persona, Santi Carcasona convida a compartir una sessió de Drum Circle, una activitat de percussió grupal i participativa, una experiència vivencial inclusiva, que es basa en la llibertat i l'experimentació propis del fet de tocar instruments de percussió sota el guiatge d'un facilitador.

Al vespre serà el torn d'una de les perles del planter musical català: Sandra Bautista. El seu talent i joventut i la seva veu dolça i incisiva l’han fet mereixedora del Premi Sona9 2018. Beu de la tradició anglosaxona i també d’autors sud-americans, com Jorge Drexler. La seva versatilitat i harmonia vocals la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les més reconegudes del panorama musical català. L'actuació tindrà lloc a les 22h i té un preu de 18€ per persona. 

Durant la pausa entre ambdues actuacións, Can Roda ha preparat una nova experiència gastronòmica i enològica per als assistents. A partir de les 20h, tindrà lloc un autèntic mercat de maridatges. Un vespre gastronòmic on gaudir tastant productes de proximitat cuinats a la mateixa masia i maridats amb una copa dels vins de Can Roda.