Aquesta tarda, darrera sessió del curs dels Juliols de la UB a Alella

El recorregut pel món del vi en cinc sessions arriba al seu final

Sílvia Culell i David Seijas, durant les seves intervencions
Sílvia Culell i David Seijas, durant les seves intervencions | Òscar Pallarès

Avui s'acaba el curs dels Juliols de la UB que una vintena de persones estan cursant a Alella durant aquesta setmana. 

Dimecres va tenir lloc la sessió que van dirigir dos sommeliers de prestigi, Sílvia Culell (redactora de la Bullipèdia) i David Seijas (ex sommelier del Bulli), tots dos col·laboradors de Papers de vi. Seijas i Culell van fer ús de la seva extraordinària capacitat de comunicació per divertir alhora que instruir el públic en dues xerrades. A primera hora de la tarda, van parlar dels fonaments del tast i del maridatge i, més avançada la sessió, es van fixar més en l'art de combinar vi i menjar. La tarda va acabar amb un tast de vins DO Alella maridats amb diversos productes.