Aquest diumenge: Finissage "Som raïm trepitjat"

Visita per poder descobrir l'evolució i configuració final de l'exposició que ha tingut lloc aquests dies a Can Manyé (Alella)

Aquest diumenge: Finissage "Som raïm trepitjat"
Aquest diumenge: Finissage "Som raïm trepitjat"
Diumenge 13 d'octubre a les 12h

"Som raïm trepitjat" és un projecte d'art i educació que pren forma expositiva per mostrar el resultat dels tallers educatius realitzats l'any passat entorn de l'obra “Vinyes revelades” de Terra-lab. L'artista i educadora Naiara Garcia Márquez ens apropa a la idiosincràsia d'Alella a través de l'observació de l'empremta que el paisatge deixa als seus habitants. Els principals protagonistes de l'experiència són els alumnes de les escoles Fabra i La Serreta que, fent servir els materials suggerits, parlen del lloc on viuen des de la revisió dels seus records. Val a dir però que l'exposició està en constant creixement gràcies als tallers d'aquest nou curs i que s'acompanya també d'un paisatge col·lectiu on tothom pot participar i gaudir de la proposta formant-ne part, és per aquest motiu que Can Manyé programa un finissage amb l'objectiu de poder observar l'evolució i configuració final de la mostra.

Tot seguit, a les 13h, la ballarina Marta Mompart dialogarà amb les obres exposades, el vi i les vinyes a través del moviment. Clourem el finissage amb un vermut/aperitiu.