Presenten la 6a edició de la Guia de Vins de Catalunya

Alella Vinícola, Bouquet d'Alella i Marquès d'Alella van ser presents a la festa de presentació

Jordi Alcover i Sílvia Naranjo amb vins dels tres cellers representats a l'acte de presentació de la Guia
Jordi Alcover i Sílvia Naranjo amb vins dels tres cellers representats a l'acte de presentació de la Guia | Papers de vi
Ahir al matí va tenir lloc al restaurant Miramar (Montjuïc, Barcelona) la presentació de l'edició 2014 de la Guia de Vins de Catalunya per part dels seus autors, Jordi Alcover i Sílvia Naranjo. La guia incorpora més de 1500 vins tastats a cegues i valorats segons el criteri de l'equip d'Alcover i Naranjo. Enllestida la presentació, i durant tot el dia, els assistents a l'acte van poder tastar els 180 vins més ben puntuats. Entre aquests s'hi van poder trobar vins de tres cellers de la DO Alella: Alella Vinícola, Bouquet d'Alella i Marquès d'Alella. 
Pel que fa a la puntuació que han obtingut els Alella a la nova guia, la llista dels més ben puntuats queda així
Millor blanc jove: Marfil Clàssic (Alella Vinícola) 9,48 punts
Millor blanc envellit en fusta: Bouquet d'A Blanc+ (Bouquet d'Alella) // Ivori Blanc (Alella Vinícola) 9,52 punts
Millor escumós: Marfil Moscatell (Alella Vinícola) 9,36 punts
Millor dolç o generós: Marfil Violeta (Alella Vinícola) // Marfil Generós Sec (Alella Vinícola) 9,51 punts
Millor negre jove: Alta Alella Garnatxa (Alta Alella) 9,20 punts
Millor negre envellit en fusta: Costa del Maresme (Alella Vinícola) 9,42 punts