Tast de vi per a "vi-bliòfils"

El dissabte 25 de gener, literatura i vi s'agafaran de la mà en una activitat molt especial que tindrà lloc a Argentona

Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
L’Associació Amics de la Vinya i el Vi d’Argentona, juntament amb Tramoia Produccions Culturals i amb la col·laboració d'Alta Alella, proposen l’activitat "Tast de vi per a Vi-Bliòfils". Es tracta d'un tast de vins acompanyat de textos literaris. Una activitat per a qui els agrada degustar un bon vi i els qui saben assaborir un bon text literari. Un acte que es proposa conjuminar el plaer de la lectura amb el plaer de la degustació del vi. 
L'activitat,dissenyada i executada per Màrius Fuertes (enòleg) i Clara Saperas (gestora cultural) proposa la descoberta i assaboriment d'una selecció molt acurada de vins, que s'acompanyen per diferents fragments de textos, novel·les, poesies o assaigs. Basat en una recerca literària i enològica conjunta,  s'escenifica un diàleg subjectiu entre les evocacions que es desprenen de les lectures i les degustacions.
 
L’activitat té una entrada voluntària de 3 euros i es realitzarà el proper dissabte dia 25 de gener a les 19h a El Casal d'Argentona (La Fonda). L'espai habilitat té una capacitat per a 24 persones i es requereix inscripció prèvia mitjançant l'adreça: info@tramoiacultura.cat