Un nou negre jove arriba al mercat de la DO Alella: El Bouquet d'A Garnatxa Negra 2013

Bouquet d’Alella presenta el seu nou producte, un vi fresc amb aromes de fruites del bosc del qual s'han elaborat només 1300 ampolles.

Bouquet d’A Garnatxa Negra 2013, del que s’han produït, 1.306 ampolles, és un vi viu, que té un pas per boca lleuger, amb records de fruita vermella; i és d’un color grana d’intensitat baixa amb un rivet rosaci i reflexos blavosos. Els seus aromes són frescos agradables de fruites vermelles de bosc, maduixes silvestres, gerds, prunes i amb suaus tocs cítrics de pell de taronja. Un clar exemple varietal a la zona mediterrània.
Bouquet d’A Garnatxa Negra 2013, de 13,5º, s’ha elaborat a partir de vinyes velles de garnatxa negra i amb tècniques d’agricultura ecològica. La verema s’ha fet manual en caixes de 18 kg i amb una estricta selecció de raïm a la vinya.
El celler llança a més les noves anyades dels seus vins blancs, que mantenen la línia de cupatge de les varietats autòctones pansa blanca i garnatxa blanca: Bouquet d’A Blanc 2013, un vi  blanc lleuger i aromàtic fermentat en dipòsits inoxidable i criança amb mares, i del que enguany se n’han produït 10.533 ampolles (3.200 més que l’any anterior). I Bouquet d’A Blanc + 2013, un vi blanc més complex i gastronòmic, fermentat en bóta i criança amb mares, amb una producció de 3.195 ampolles, lleugerament superior a la de l’any passat.

Font: Nota de premsa de Bouquet d'Alella