La Cella Vinaria celebra la Vinalia Priora

El CAT s'omplirà d'activitat el 17 i 18 de maig

El proper dissabte 17 de maig tindrà lloc al Parc Arqueològic Cella Vinaria, a Teià, una recreació d’un sopar romà amb espectacle. L’endemà, diumenge 18, es celebrarà la Vinalia Priora al Parc Arqueològic amb el ritual romà, una lluita de gladiadors i tast de vins de la Hispania Romana (BAETICA).
  
Sopar i espectacle. Gastronomia romana, esclaus i molt més
Un sopar amb maridatge per gaudir de la gastronomia romana i dels vins de la DO Alella. Es tracta d’una oportunitat per viure una nit diferent envoltats de l’ambient, costums, anècdotes i supersticions dels banquets de l’antiguitat. El proper dissabte 17 de maig tindrà lloc al centre del CAT una recreació d’un sopar romà, amb esclaus i altres sorpreses. A més, qui hi vagi vestit de romà rebrà un petit obsequi.
 Dissabte 17 de maig a les 21.15h. Preu de l’activitat: 27€ per persona, 25€ si es fa la reserva abans del 13 de maig. Amb reserva prèvia
 
 Vinalia Priora. Celebració de la primícia del vi amb el ritual romà, lluites de gladiadors i tast de vins
 A finals d’abril els romans celebraven l’elaboració del primer vi en una festa anomenada Vinalia Priora. La Cella Vinaria de Teià viurà la recreació d’aquest ritual romà i s’hi podran presenciar lluites de gladiadors del grup de reconstrucció històrica Evocati Aprii Scipioni. També s’hi farà un tast de vins romans de BAETICA (Vino de la hispania romana, Màlaga).
Diumenge 18 de maig a les 11.30h. Preu de l’activitat: 6€ (nens gratuït)
 
Més informació als arxius PDF adjunts, a la pàgina Facebook Cella-Vinaria-de-Teia, a info@cella-vinaria.cat o al telèfon 935 559 977.