Bouquet d'Alella estrena el seu punt Burricleta

El celler inaugura rutes amb bicicletes elèctriques per la DO Alella. Una iniciativa que va rebre el premi a la millor iniciativa enoturística d’Alella 2013.

Bouquet d’Alella obre les seves portes a una nova proposta d’enoturisme i inaugura un punt Burricleta per a oferir als amants de la natura una nova visió del territori que envolta Can Boquet, el celler familiar. Amb aquest punt Burricleta, Bouquet d’Alella va guanyar el premi a la millor iniciativa enoturística d’Alella 2013.
A la presentació, que es va realitzar el passat divendres 30 de maig a Can Boquet, hi van assistir l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, i Joan Sales, director de Burricleta, acompanyats de Teresa Cerdà, copropietària del celler Bouquet d’Alella.  
El nou punt Burricleta de Bouquet d’Alella ofereix dues rutes amb bicicletes elèctriques que permeten descobrir racons únics de la DO Alella acompanyats sempre del mar com a teló de fons i de les vistes inèdites de Barcelona que dóna el parc de la Serralada Litoral. Les dues rutes surten del celler i es poden seguir de manera autònoma gràcies a un navegador personal instal.lat a la bicicleta que indica el camí i una àudio guia amb les explicacions dels punts principals de la ruta. En el primer cas, es tracta d’ una via curta i més urbana, que surt del celler i travessa Alella per arribar a les vinyes de l’altre costat del poble. Segueix pel camí del mig de Tiana, arriba fins a Montgat i torna al celler pel mar. En la segona opció, la ruta és més llarga i s’endinsa més a la natura, enfilant-se per la Serralada Litoral, arriba a Can Boquet de Vilassar de Dalt, i torna per la vall de Rials a Alella.
Durant la presentació del nou punt Burricleta, amb la presència també de l'alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, Teresa Cerdà va destacar el caràcter innovador d'aquesta iniciativa i va assegurar que des de Bouquet d'Alella "volem compartir la nostra experiència vitivinícola perquè no concebem el celler sense el coneixement del territori". L'alcalde d'Alella va destacar la iniciativa de Bouquet com "d'interès públic" alhora que va afirmar que "la nostra feina des de l'Ajuntament és que les bones idees com la del punt Burricleta passin". Per la seva part, Joan Sales va reivindicar "el dret a badar" i va destacar la "vocació divulgativa, conciliadora amb el medi ambient i contemplativa" del projecte Burricleta.