La 4a edició de les jornades gastronòmiques de Tastets de Vallromanes pretén consolidar-se

Els propers 20 i 21 de setembre tornen "Els Tastets" a Vallromanes. Entre les novetats d’aquesta edició, a més de l’increment de restaurants, cellers i varietat de tastets, destaca el servei pannier, tallers de cuina, tallers infantils i serà la primera fira d’aquest tipus Pet Friendly.

Una imatge de les Jornades de l'any passat
Una imatge de les Jornades de l'any passat | Papers de vi
Les 4es Jornades Gastronòmiques de Tastets d’aquest cap de setmana, 20 i 21 de setembre, pretén consolidar-se com una referència gastronòmica a tot Catalunya.
Hi participaran 10 restaurants de Vallromanes oferint una varietat de més de 25 tastets d’altíssim nivell. Els preus dels tastets seran: 1 tastet 3,50€ i 10 tastets 30€.
Hi haurà cellers, cervesa artesana i l'espai còctel, on el visitant podrà degustar els mojitos, caipirinhes naturals, gintònics i altres combinats.

Una novetat molt important d'enguany és el servei exclusiu del "pannier". Un servei ja inclòs en el preu del tiquet i que mai abans s'ha ofert en cap mostra gastronòmica. Vallromanes serà la pionera en oferir aquest servei, en el seu afany d'innovar i d'oferir qualitat al visitant.
El pannier donarà el millor pa, el que millor lligui amb el plat que el visitant hagi escollit, d'entre les desenes de varietats elaborades especialment per maridar amb tots els plats de la mostra gastronòmica.
Alazonad’artesaniademésde1.000m2 hitindranpresència45paradesambproductesalimentaris, ecològics i artesans acuradament seleccionats, on durant els dos dies de la fira també es faran un seguit de tallers per als més petits, entre els que destaquen els tallers de cuina saludable i km.0, de màgia, de ceràmica i de pa.
A més a més, una novetat important serà el gran sorteig d’una panera de productes artesans valorada en més de 1.000€ on totes les persones assistents de la fira hi podran participar. 

Paral·lelament es realitzaran activitats canines els dos dies. Unes activitats que han convertit la Fira de Tastets en la primera a declarar-se oficialment "Pet Friendly", on els amos responsables que portin al seu gos són benvinguts en tot el recinte. A més a més, els que participin a les activitats canines amb el seu gos rebran un obsequi. 

Dissabte al vespre, se celebrarà la desfilada de moda, que aplegarà a centenars d'assistents, per veure les tendències de moda de la col·lecció tardor-hivern, a càrrec de firmes de moda locals.

Organitzades per l'Ajuntament de Vallromanes, amb la col·laboració de l'agència de publicitat Marc Barranco, el Consorci DO Alella i d'entitats com la Unió Empresarial Intersectorial, Catalana Occident i diverses empreses locals, les 4es Jornades Gastronòmiques de Tastets pretenen ser tot un exemple de col·laboració, innovació i, sobretot, qualitat gastronòmica. 


Font: Nota de premsa de l'agència Marc Barranco