Mataró va de tapes

Neix la primera edició d'aquestes jornades dedicades a la tapa a la capital del Maresme.

Estrella Damm i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, amb el recolzament de l’Ajuntament de Mataró, el Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró i el Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, donen el tret de sortida a les I Jornades “mataró va de tapes”: un itinerari gastronòmic que tindrà lloc del 23 d’octubre al 2 de novembre d’enguany i que oferirà la possibilitat d’assaborir un assortiment de tapes creatives i selectes de la ciutat de mataró, acompanyades d’una canya o un quinto d’estrella damm, a un preu únic de 2,40 euros.
en aquesta primera edició de “mataró va de tapes” participaran un total de 18 establiments de la ciutat, ubicats a la zona centre i eixample, que oferiran una varietat de tapes per a satisfer tots els gustos:
el casal / Iris, can Xavi, casa Pepe, dehesa de Santa maria, desig, el montadito, el Petit racó, el racó del Jabugo, Frankfurt la Plaça, la marineta, la morera, la reforma, la Selva cafè, la Peixateria, mil 848, mundial, Pecats 9 21, Pintxao i Sp9rt House.
Els clients que participin a l’itinerari tindran l’oportunitat de participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones en un restaurant amb estrella michelin, només votant tantes vegades com ho desitgin la tapa que més els hagi agradat. a més a més, els restauradors entraran a formar part del concurs “tapa de l’any”, en el qual participaran les tapes guanyadores de les diferents rutes de tapes que s’han organitzat a catalunya durant tot el 2014.
Per a consultar tota la informació sobre “mataró va de tapes”, s’han editat uns planells de la ruta amb les dades dels locals, un mapa amb la seva ubicació geogràfica i el nom i la descripció de la seva tapa, així com les bases legals del concurs. Així mateix, cada local estarà identificat amb un roll-up a l’entrada del mateix.
La ruta també es podrà seguir des del mòbil amb l’app Gastronosfera. L’aplicació gratuïta permet accedir a tota la informació de la ruta així com geolocalitzar els establiments participants.
Podeu consultar més informació sobre la ruta i el llistat dels establiments adherits a www.gastronosfera.com o trucant al telèfon del Gremi d’Hostaleria de Mataró (93 798 55 58).

Font: Nota de premsa del Gremi d'Hostaleria de Mataró i el Maresme