Les antigues caves Signat acullen el nou Hotel Arrey Alella

Les antigues caves Signat acullen el nou Hotel Arrey Alella

El passat dijous dia 2 va tenir lloc una presentació per a la premsa del nou hotel Arrey Alella, que aviat obrirà les seves portes. A l’acte hi van intervenir Manuel Arrey, president i director del Grupo Arrey Hotels, i Andreu Francisco, president del Consorci d’Enoturisme DO Alella. “El nostre objectiu és convertir-nos en el millor hotel del Maresme” va assegurar Manuel Arrey. El seu grup empresarial ha començat a invertir al nostre país després de 35 anys de trajectòria al Brasil, on ja té set establiments hotelers. Arrey va explicar que els motius que el van dur a triar Alella per a la instal·lació d’aquest hotel eren “la proximitat del municipi amb Barcelona, el fet de ser una ciutat de categoria i la possibilitat de comptar amb un edifici únic”. Es tracta de Can Balcells, una casa senyorial de finals del s. XIX, inclosa en el catàleg de patrimoni de l’Ajuntament d’Alella i que havia estat la seu de les Caves Signat.

 

Els promotors de l’Hotel Arrey Alella pretenen aprofitar el llegat vitivinícola de la zona i la popularitat de la DO Alella per tal de potenciar el model enoturístic del negoci. En aquest sentit, les antigues caves subterrànies del recinte han estat rehabilitades per convertir-les en sales d’esdeveniments i, en un futur proper, l’hotel produirà el seu propi cava: el “Maria Oliver”, batejat així en honor a la mare del propietari. A més, la carta de vins del restaurant incorpora un bon nombre de referències DO Alella i també està previst que els clients de l’hotel puguin adquirir vins de la DO per endur-se a casa.

 

L’establiment compta amb dos edificis, Can Balcells, on es troben les habitacions més luxoses i el restaurant (que té el mateix nom que la casa), i un de nou, construït amb criteris d’eficiència energètica i que completa l’oferta d’habitacions.