"Barcelona Wine", de Lluís Tolosa, segon millor llibre d’enoturisme del món

"Barcelona Wine", de Lluís Tolosa, segon millor llibre d’enoturisme del món

El llibre Barcelona Wine, de l’autor Lluís Tolosa, ha estat premiat com a “Segon Millor Llibre d’Enoturisme del Món” en els Gourmand Awards 2016, celebrats a Yantai (Xina) el passat dissabte 28 de maig. Gourmand Awards és el concurs de llibres de vins i gastronomia més important del món. Cada any hi participen més de 7.000 llibres d’aquesta temàtica publicats a més d’un centenar de països d’arreu del món.

 

El llibre Barcelona Wine es va classificar per la final mundial com a “Best Wine Tourism Book in Spain”, juntament amb altres cinc finalistes. El 1r premi “Best Wine Tourism Book in the World” va ser per la Guide to wine tourism in Portugal.

 

Barcelona Wine. Enjoy Wine Tourism in the City és un llibre publicat en català, castellà, anglès i francès, que, en paraules de Lluís Tolosa, “té un doble objectiu. Primer, posicionar la ciutat de Barcelona com a gran capital enoturística europea, amb 600 cellers al seu voltant. I segon, situar també la ciutat de Barcelona com a motor de consum del vi català. Un llibre dirigit als propis barcelonins, als catalans i als vuit milions de turistes que visiten cada any la ciutat”

Lluís Tolosa i Edouard Cointreau, president dels Gourmand Awards