Tornen les Jornades Tardor del Fricandó al Maresme

Tornen les Jornades Tardor del Fricandó al Maresme

El passat 2 de novembre es va donar el tret de sortida a  les” IV Jornades Tardor del Fricandó”  a  Mataró i el Maresme, organitzades pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme,  les quals es perllogaran fins el 30 de novembre. Aquestes jornades es realitzen amb el suport de l’Ajuntament de Mataró i la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme i Catalunya 2016 de la regió Europea de la Gastronomia. 
L’origen d’aquesta recepta és medieval i tal com la coneixem avui dia apareix escrita per primera vegada a principis del segle XVIII. Aquest és un plat de cuina catalana, i sempre s’ha mantingut a la carta de molts restaurants de la comarca. Des del  Gremi es vol potenciar aquest plat de tardor i de gran tradició alhora que atreure visitants d’altres comarques.  Els restaurants participants oferiran el plat de Fricandó dins el menú o bé a la carta. Els municipis que hi participen enguany són: Arenys de Mar (El Quiñon), Argentona (La Fonda del Casal), Canet de Mar (El Parador de Canet), Mataró (Can Bruguera, Caminetto, El Mundial, Iluro, Juca, L’Harmonia, La Girella,  La Nova Rosaleda, Nuus-Hotel Atenea Port de Mataró i  Vilassar de Dalt (El Racó de Can Feliu), essent un total de 13 restaurants.

Font: Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme