Bouquet d’Alella intenta obrir mercat a França amb el Consell Comarcal del Maresme

Bouquet d’Alella intenta obrir mercat a França amb el Consell Comarcal del Maresme

Una desena d’empreses alimentàries del Maresme van viatjar a París per participar en el Saló de l’Alimentació Sial, que es va fer entre el 16 i el 20 d’octubre, amb la finalitat d’introduir els seus productes al mercat francès. La delegació empresarial maresmenca era formada per Bouquet d'Alella, Balate, Eco Integrals Artesans, AAMA Torres, la Cuina de la Iaia, Xips Ve de Gust, Siro & Xavi, Viñals Soler, Ca l'Espinaler i Sweet Express. Totes aquestes empreses formen part del programa “Exportem el sector alimentari del Maresme a França”, promogut pel Consell Comarcal. Precisament s’ha buscat el mercat francès per a l’expansió d’aquestes empreses per la proximitat i perquè les característiques dels productes que elaboren cadascun d’aquests deu empresaris –vi, cervesa, productes bio, aperitius, croquetes i llaminadures– tenen potencial al mercat i al gust dels consumidors francesos.