Neix Ale Ale, el vi dels estudiants de l’INS Alella

Neix Ale Ale, el vi dels estudiants de l’INS Alella

Ale Ale
Ale Ale | INS Alella
El passat dimecres 24 de maig va tenir lloc a l’INS Alella la presentació del vi que han elaborat els alumnes del Cicle de Grau Superior de Gestió Comercial i Màrqueting Enològic. L’acte, al qual van assistir un centenar de persones, va comptar amb la presència del Director General de l’Incavi, Salvador Puig. Autoritats a part, els protagonistes van ser els alumnes, que van prendre la paraula per explicar els diferents processos a partir dels quals van crear el vi (estratègia, disseny, màrqueting, viticultura, enologia...). El periodista (i també alumne) Lluís Pujol va presentar l’acte, Rosa Vila va obrir la primera ampolla i Gonzalo Rivière i Luca Marongiu, del restaurant Els Garrofers, van delectar els presents amb una tapa feta a mida del vi.
Ale Ale, vi amb empenta, s’ha elaborat al celler Oriol Artigas (Artigas és el professor d’enologia del Grau) i se n’han fet 97 ampolles numerades amb un 50% de pansa blanca i un 50% de cabernet sauvignon. Un dels trets originals d’Ale Ale és la seva etiqueta, que va enrotllada al coll de l’ampolla a mode de càpsula.
 
Carles Sánchez, viticultor i responsable del vi Alquímia, i alumne del Grau, va explicar la filosofia del vi
Salvador Puig, Director General de l'Incavi, durant la seva intervenció a l'acte.
La sommelier Rosa Vila va ser l'encarregada d'obrir la primera ampolla.
Tapa preparada pel restaurant Els Garrofers, a base de pollastre, poma i navalla.