Els Amics de les Arts presenten La Taula Petita a Alta Alella

Els Amics de les Arts presenten La Taula Petita a Alta Alella

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Òscar Pallarès
La banda Els Amics de les Arts va presentar ahir diumenge el cava que acaba de llançar al mercat. Es diu La Taula Petita, com la cançó homònima dels Amics, i està elaborat al Celler de les Aus amb 100% raïm de la varietat macabeu. És la primera vegada que un cava de macabeu sense sulfits veu la llum. 
De la mà de Wineissocial (que s'encarrega de la distribució de les 3000 ampolles elaborades) i Alta Alella, els Amics de les Arts van oferir ahir un petit concert a les instal·lacions del Celler de les Aus per presentar el producte. Es va tractar d'un acte molt íntim, amb un públic restringit a 120 assistents que van seure al terra, just al davant dels músics, per poder gaudir de les sis cançons que van interpretar en acústic (La taula petita, Déja vu, Ciència ficció, Salvador, Louisiana o els camps de cotó i Jean Luc). Tot plegat amanit amb visites al celler, parlaments diversos i la possibilitat de tastar el nou cava i altres vins de la casa. 
Un moment del concert
Josep Maria Pujol Busquets comparteix una ampolla de format jeroboam amb Els Amics de les Arts i responsables de Wineissocial