Anna Vicens parla de les dones a través dels seus vins a la Festa de la Verema d'Alella

Anna Vicens parla de les dones a través dels seus vins a la Festa de la Verema d'Alella

Anna Vicens explica el projecte d'Alta Alella tot parlant de Mireia Pujol-Busquets
Anna Vicens explica el projecte d'Alta Alella tot parlant de Mireia Pujol-Busquets | Papers de vi
La presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers, Anna Vicens, va oferir ahir a Can Lleonart la primera de les tres classes magistrals que s'han programat dins la Festa de la Verema d'Alella. Sota el títol "Les dones a través dels seus vins", Vicens va dirigir un tast maridat on la història de les quatre dones que hi ha al darrere dels cinc vins tastats era la protagonista. Amb un discurs dolç, pausat, fins i tot poètic, la sommelier va captar l'atenció dels assistents durant gairebé una hora i mitja combinant discurs, tast i música (una peça interpretada per una dona i adequada per a cada joc vi-plat).

El tast va seguir aquest ordre: 

Mireia Pujol-Busquets. AA Cau d'en Genís. Alta Alella. Pansa Blanca. DO Alella. Maridatge: Crema de pèsols

Montse Molina. Saca de Verano. Bodegas Barbadillo. DO Manzanilla de Sanlúcar de Barrameda. Maridatge: Seitons en vinagre

Julieta Casado. La del terreno. Monastrell. DO Jumilla. Maridatge: Mandonguilles amb pèsols

Carme Casacuberta. Vd'O 2.12. Vinyes d'Olivardot. Samsó. DO Empordà. Maridatge: Formatge de cendra

Mireia Pujol-Busquets. Puput. Celler de les Aus. Mataró. DO Alella. Maridatge: Postres de músic
Vicens, durant la seva xerrada