La 'tasteràpia' d'Alicia Estrada tanca els tastos amb personalitat de la Festa de la Verema d'Alella

La 'tasteràpia' d'Alicia Estrada tanca els tastos amb personalitat de la Festa de la Verema d'Alella

Estrada durant la seva sessió
Estrada durant la seva sessió | Fotos: Òscar Pallarès
Divendres al vespre va tenir lloc la darrera de les sessions de tast programades dins la 44a Festa de la Verema d'Alella. Alicia Estrada, periodista vinícola autora de la guia anual "Los mejores vinos de menos de 10€" va portar la seva "teràpia de tast" a Can Lleonart i va mirar d'associar vins a diferents estats d'ànim, alhora que donar consells als assistents sobre la relació que té cada vi amb el moment en que es consumeix. La xerrada va ser complementada amb el tast de tres vins maridats amb tres plats (preparats per Sauleda, la prestigiosa empresa de càtering de Sant Pol de Mar): 
In Vita (Castillo de Sajazarra, DO Alella) amb coca d'escalivada
Foranell Picapoll (Quim Batlle, DO Alella) amb salmó marinat
Ètim Verema Tardana (Cooperativa Falset Marçà, DO Montsant) amb carquinyolis amb crema de formatge i codonyat