Tres sommeliers de la DO Alella, a la final del Nas d'Or

Durant tot el dia d'ahir va tenir lloc a l'Hotel Avenida Palace de Barcelona la semifinal catalana de la XXII edició del prestigiós concurs Nas d'Or. Una cinquantena de sommeliers van prendre part a la semifinal i es van enfrontar, al llarg del dia, a més de 40 vins que van tastar a cegues. Entre ells s'hi trobaven el masnoví Carlos Puñet (Ca la Nuri Platja, Barcelona), Aleix Garcia (Restaurant Sauló de l'hotel Can Galvany, Vallromanes) i Xavier Bassa (La Mundivinoteca, Vilanova del Vallès); i tots tres van superar totes les proves amb prou bona nota com per merèixer disputar la final madrilenya que es disputarà el 14 i 15 de juny i que proclamarà el Nas d'Or 2013, el millor sommelier de l'estat. 
El certamen, organitzat per la revista Vino y Gastronomía, aprofita la presència dels millors sommeliers per fer una tria de vins que, a la final de Madrid, es concreten en la llista de "Els millors vins d'Espanya". De la mateixa manera que va passar l'any passat, el Marfil Molt Dolç d'Alella Vinícola també va classificar-se ahir per anar a Madrid i optar a ser el millor dolç de l'estat.