Bouquet d'Alella presenta les seves noves "sensacions" de primavera

Un contacontes infantil pensant en Sant Jordi i una jornada per conèixer els vins blancs del món són, juntament amb la represa dels pícnics entre vinyes, les propostes enoturístiques que el celler impulsa per als propers mesos.

Coberta del conte obra d'Elisenda Guiu
Coberta del conte obra d'Elisenda Guiu
L’arribada del bon temps porta al jove celler Bouquet d’Alella a afegir tres noves activitats enoturístiques al seu ja ampli catàleg de propostes per promoure la cultura de la vinya i el vi entre els aficionats i promocionar els productes sorgits de la seva bodega. Es tracta d’un contacontes, una nova jornada de Sensacions del Món centrada en els vins blancs, i la recuperació dels pícnics entre vinyes, totes tres amb els seus vins ben presents.
Contes entre vinyes neix en motiu de Sant Jordi, i ho fa proposant el proper diumenge 21 d’abril la narració d’El Raïm Inquiet, un conte infantil d’Elisenda Guiu, publicat per Arola Editors, que explica les aventures d’un raïm que té moltes ganes de ser vi.
Per l’11 de maig s’està organitzant una nova jornada de les anomenades Sensacions del món, que aquesta vegada, amb el nom de Descobreix vins blancs joves del món amb formatges de Can Pujol, proposa un recorregut pels blancs d’Alsàcia, Xile i Nova Zelanda, a més és clar, del que el propi celler elabora a Alella, per comparar-ne les qualitats, conèixer-ne les propietats i alhora maridar-los amb els exquisits formatges artesanals que Can Pujol elabora a Vilassar de Dalt.
D’altra banda es recupera la proposta Pícnic entre vinyes, engegada l’any passat i que tan bona acollida ha tingut entre el públic. La bona temperatura a ran de costa i el fet que les vinyes comencen a brotar, el fan una activitat idònia per gaudir d’un bon àpat a l’hora que es gaudeix d’una passejada entre els ceps.

Font: Nota de premsa Bouquet d'Alella