Alta Alella celebra amb gran èxit la seva jornada de portes obertes

El celler va aprofitar per presentar la nova imatge dels seus productes i quatre nous vins naturals

El cava sense sulfurós Nu passa a dir-se Bruel. Capsigrany, Merla i Puput completen la col·lecció de vins naturals
El cava sense sulfurós Nu passa a dir-se Bruel. Capsigrany, Merla i Puput completen la col·lecció de vins naturals | Papers de vi
El celler Alta Alella va celebrar ahir la seva jornada de portes obertes, un esdeveniment bianual que va reunir més de mil persones entre professionals, cuiners, restauradors, autoritats i premsa. En una jornada plena de sorpreses i activitats, el celler va presentar la nova imatge dels productes Alta Alella i Privat i quatre nous vins naturals, que porten noms d'ocells i sobre els quals no van transcendir gaire detalls. 
Els responsables del celler van organitzar un mercat de productes de proximitat amb l'objectiu de generar vincles entre els restauradors i productors de la zona. A més, com és habitual, els visitants van poder tastar tots els vins de la casa i un munt de propostes gastronòmiques ofertes per diversos restaurants de la zona. També es va poder gaudir d'un tast vertical de Dolç Mataró i de l'activitat "Psiquisme", dirigida pels prestigiosos sommeliers Agustí Peris i Manel Pla, i en la que van fer que els assistents visquessin i experimentessin, mitjançant un joc amb vins i paraules, les sensacions i estats d'ànim que transmet una copa de vi. 


La nova imatge dels productes Alta Alella