El restaurant masnoví Tresmacarrons presenta el menú “El Maresme a la boca”

El restaurant vol unir productors, cuiners, restauradors i viticultors de la zona per reivindicar i divulgar la riquesa gastronòmica de la comarca

El xef Miquel Aldana en plena feina
El xef Miquel Aldana en plena feina | Tresmacarrons
El restaurant Tresmacarrons vol recolzar el moviment entre cuiners, productors, restauradors i viticultors de la zona per donar a conèixer la riquesa alimentària i culinària del Maresme més enllà del pèsol i la maduixa. La intenció és reivindicar el Maresme com a marca de qualitat i donar protagonisme a una nova generació de professionals que estan oferint productes de la terra de gran qualitat i que estan apostant per una cuina de proximitat.
 
La cuina del Maresme viu del mar que té just al davant i de l’horta, del darrera, i s’abasteix de una gran varietat de productes de temporada. “La cuina del Maresme engloba tot allò que ens envolta. Només es tracta d’observar el paisatge, captar el que hi ha i traslladar-ho a la cuina. És una cuina de territori perquè intenta representar-lo”, afirma Miquel Aldana, xef i propietari dels Tresmacarrons. “Ens nodrim del Maresme i dels maresmencs, i bàsicament és per a ells per a qui cuinem”, afegeix.
 
El restaurant va organitzar sengles presentacions per als professionals i mitjans de comunicació més afortunats el dilluns i dimarts d’aquesta setmana. Com no podia ser d’una altra manera, els vins de la DO Alella són també protagonistes en aquesta iniciativa.