El Tast Tiana duplica la xifra de participació de l'any passat

Durant el cap de setmana els restaurants tianencs han servit més de 12.000 plats

Els pèsols amb mandonguilles de Can Roca van ser un dels plats més sol·licitats cadascuna de les tres nits.
Els pèsols amb mandonguilles de Can Roca van ser un dels plats més sol·licitats cadascuna de les tres nits. | Papers de vi
Amb un pregó tan breu com simpàtic i enginyós, el prestigiós sommelier Ferran Centelles va donar el tret de sortida al Tast Tiana el passat divendres 14 de juny. La cinquena edició d'una fira gastronòmica que tenia en el canvi d'emplaçament a la Plaça de la Vila la novetat més important. I encara sort del canvi, perquè aquesta ha estat amb diferència, l'edició més exitosa del tast. Els restaurants han servit al llarg del cap de setmana més de 12 mil racions, mentre que els responsables dels cellers de la DO Alella han omplert una vegada rere una altra les més de 2 mil copes de vidre venudes. A falta del recompte total oficial de tiquets que permetrà conèixer els números definitius, des de l'organització es mostren molt satisfets pel funcionament general de l'edició d'enguany. 
Patates braves i carn adobada a l'estil mexicà, dues apostes segures del Restaurant del Casino de Tiana.
Ferran Centelles fent el pregó des del balcó de l'Ajuntament.