Tataki de ventresca de tonyina i salsa de maduixes

Restaurant Masia Can Cabús (Alella)

Receptes

Recepta cuinada per la xef Farida M. Rabet, a proposta d'Eva Vicens. 
Maridatge de la secció Vinfografia del número 47 de Papers de vi (Estiu 2017), dedicada al Foranell Garnatxa Blanca, de Quim Batlle.

RECEPTA 

Ingredients
- Llom de tonyina fresca en forma de tac rectangular de ració 200 grams aproximadament
- Soja
- Oli d’oliva extra verge  (rajolinet)
- Llavors de sèsam
- Tapenade
- Maduixes naturals i coulis de fruits vermells
- Sal maldon
- Sèsam
 
 
Macerem uns minuts la tonyina amb la la soja
A continuació, arrebossem la tonyina en sèsam
Posem una paella al foc amb un rajolinet d’oli extra verge ben calent
Marquem la tonyina pels 4 costats
Retirem i tallem en forma de tataki
 
Emplatem la tonyina i decorem el plat amb les maduixes i el coulis de maduixes. Donem un toc amb la sal maldon i decorar amb la tapenade.