Peus de porc amb salsa biscaïna

Restaurant La Nau (Alella)

Receptes

Recepta cuinada per la xef Mimi Rosa, a proposta d'Eva Vicens. 
Maridatge de la secció Vinfografia del número 46 de Papers de vi (Juny 2017), dedicada al Bouquet d'A Blanc. 

RECEPTA
Bullim els peus de porc amb llorer, pebre i una mica d’all durant 45 minuts.
Reservem els peus per un cantó i una mica d’aigua del bull per un altre.
Fem un sofregit amb oli, ceba, tomàquets i uns alls talladets.  Quan el sofregit estigui llest, hi afegim la polpa del “pimiento choricero”, una mica de pebre vermell fumat i una cullerada de canyella en pols.
Afegim el brou dels peus i aigua i hi posem a bullir. Mentrestant, enfarinem els peus. Quan l’aigua arrenqui el bull, hi afegim els peus i els deixem bullir durant 30 minuts més.