D'aquí a una setmana es dóna el tret de sortida a la IV Setmana del Vi DO Alella

Més de 70 activitats a 21 municipis aproparan el món del vi i la DO Alella al gran públic amb un munt de propostes molt interessants

El proper divendres 20 de setembre es donarà inici a la quarta edició de la Setmana del Vi DO Alella que, aquest any, ha comptat amb les tasques de coordinació i organització de l'equip de Papers de Vi. Durant 17 dies se succeiran un enorme ventall d'activitats pensades per apropar al públic la cultura del vi així com per refermar el sentiment de pertinença dels veins al territori DO Alella. Visites a tots els cellers de la DO, sopars maridatge dirigits per un sommelier, sessions d'iniciació al tast, tastos sorprenents de vi amb xocolata o amb patates xips, activitats infantils, un taller d'alta cuina o un concurs de fotografia són tan sols algunes de les propostes. 

Xuriguera&Faixedas
L'activitat estrella de l'edició d'enguany porta per títol Tast de perles autòctones de la DO Alella i consistirà en un tast dirigit per Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, autors de la Guia de Vins de Catalunya, i els actors Xuriguera&Faixedas (ex Teatre de Guerrilla). Mentre Alcover i Naranjo tracten de donar el toc seriós i professional al tast, en Fel i en Xuri s'encarregaran de fer-los la guitza amb el seu particular humor. Un còctel explosiu que permetrà, de ben segur, que el públic aprengui alhora que es fa un bon fart de riure. 

Vegeu el programa en format PDF al document adjunt.