Després d'un bon inici, la Setmana del Vi DO Alella continua amb pas ferm

El passat divendres dia 20 va tenir lloc l'acte inaugural a la sala Àmbit Cultural del Corte Inglés del Portal de l'Àngel.

Enric Gil durant la seva ponència
Enric Gil durant la seva ponència | Papers de vi
Amb la xerrada "El terrer de la DO Alella", Enric Gil, enòleg del celler Can Roda, va donar el tret de sortida a la IV Setmana del Vi DO Alella el passat divendres al Corte Inglés del Portal de l'Àngel. Gil va explicar les característiques del terrer de la DO Alella, la història vinícola d'aquest territori i va fer una defensa de la pansa blanca com a varietat autòctona amb la que produir vins de gran qualitat. L'auditori, ple a vessar (diverses persones van haver de seguir la ponència de peu), va gaudir de valent amb les explicacions de Gil i, en acabat, van poder brindar i tastar diversos vins de la DO. 
Durant la resta del cap de setmana s'han succeït les activitats a cellers, restaurants i establiments diversos. I així serà fins el dia 6 d'octubre, quan es clourà la quarta edició d'aquesta Setmana del vi. 

Vegeu el programa complet d'activitats fent clic aquí