El Mas Salagros es dona a conèixer a través de la Food and Wine Experience

Dimarts passat una trentena de periodistes especialitzats, "bloggers" i "instagramers" van gaudir de la primera edició de l'experiència

Beniamino Campolo i Stefano Mazza, durant el sopar.
Beniamino Campolo i Stefano Mazza, durant el sopar. | Papers de vi

El Mas Salagos, hotel ecològic (5 estrelles) amb seu a Vallromanes, va presentar el dimarts dia 16 d'octubre el Food and Wine Experience, una sèrie de jornades de de fusió entre la cuina del seu restaurant, el 1497, de la mà del xef Beniamino Campolo, cuinada a quatre mans amb xefs emergents dels restaurants de moda de Barcelona. En aquesta primera edició, una trentena de periodistes de mitjans especialitzats, bloggers i instagramers van poder tastar l'espectacular proposta de menú degustació que Campolo va preparar amb Stefano Mazza, del restaurant Last Monkey. L'acte va comptar també amb la participació de Pau Rucabado, del celler Bouquet d'Alella, que va explicar els vins del seu celler que van acompanyar els plats triats. 

Al dia següent, el mateix menú es va poder degustar de manera oberta al públic; i va ser un èxit absolut, ja que el restaurant va omplir les seves 60 places.

Està previst que, en els propers mesos, Mas Salagros organitzi noves edicions del Food and Wine Experience on el vi protagonista tornarà a ser DO Alella. 

 

 

 

 

Pau Rucabado, de Bouquet d'Alella, explicant els vins que es van servir durant el sopar
Vins de Bouquet d'Alella
Tonyina marinada, sèsam, alga cruixent i emulsió d'alvocat
Albergínia confitada en soja i oli, amb salsa agripicant
Steak tartar de vedella del Pallars amb toc asiàtic
Silken tofu en sopa picant al cardamom
“Gyozellini” frescos de ceps y parmesà a l'aroma de tòfona i kimchi
Ou cuit a baixa temperatura amb cansalada del coll, crumble de cúrcuma i llavors
Vieires, carxofa, escuma de ceba i suc de pollastre rostit
Galta de vedella estofada "tagalog", gingebre, comí i cruixents de moniato i arrel de lotus
Cremós de maracujà, xocolata blanca amb llima i escuma de coco
Lingot de xocolata amb glassejat de cacahuets i merenga a les 7 espècies
"Petit fours"