Èxit del tast de vins i formatges que l'equip de Papers de vi va oferir al centre Vallmora

El tast, inclòs en el programa del Vi+, va ser molt aplaudit pel públic assistent

Culell i Pallarès, amb els vins tastats
Culell i Pallarès, amb els vins tastats | Eli Vidal

Dijous passat, Sílvia Culell (periodista i sommelier) i Òscar Pallarès (periodista) van oferir al Centre Enoturístic i Arqueològic Vallmora un tast de vins DO Alella maridats amb formatges de les formatgeries Can Pujol, Artefor i Vilatzara, situades entre els Vilassars de Dalt i de Mar. La sessió va resultar molt amena i el públic va gaudir amb les explicacions dels ponents, així com amb les racions generoses de formatge i les propostes de maridatge amb vi del territori. Aquests són els maridatges que es van oferir: 

Petit Nevat (Can Pujol) - Marfil Sec (Alella Vinícola)
Lingot de cabra (Artefor) - Semi (Papers de Vi)
Curat d’ovella amb escorça d’oli d’oliva (Vilatzara) - So de Masia Can Roda Sauló (Can Roda)
Forcat d’ovella (Artefor) - La Raspa (Oriol Artigas)
Blau de Mar (Vilatzara) - AA Dolç Mataró (Alta Alella)