Sara Pérez dirigeix un tast memorable a Can Manyé (Alella)

El tast va significar el tret de sortida de la Nit de la Pansa Blanca, que culminarà dissabte

Pérez, durant la sessió
Pérez, durant la sessió | Papers de vi

Amb totes les entrades exhaurides des de feia dies, en centre cultural Can Manyé (Alella) va acollir ahir el tast de la cinquena edició de la Nit de la Pansa Blanca. L'enòloga Sara Pérez va prendre, durant dues hores, les regnes d'un apassionant tast que va fer dialogar tres panses blanques de la DO Alella amb tres vins de la mateixa varietat però d'altres territoris i va entusiasmar el públic.

L'acte, inclòs en el programa del Vi+, el va organitzar i presentar Montse Serra, periodista vinícola, editora i peça clau de l'equip de Papers de vi. Es tractava, de fet, del preludi dels actes que tindran lloc el dissabte al vespre, quan culminarà la Nit de la Pansa Blanca. 

Els vins tastats ahir van ser l'AA Tallarol (Alta Alella) amb l'Improvisació (Enric Soler, DO Penedès), La Bella (Oriol Artigas) amb el Sicus Cartoixà(Sicus, Penedès) i el Foranell Pansa Blanca (Quim Batlle) amb el Venus de Cartoixà (Venus la Universal, DO Montsant). 

Els vins tastats